Cu o prezenta de peste 20 de ani

in domeniul recuperarii medicale, amistim ofera partenerilor sai solutii inovatoare, tehnologii de ultima generatie de la cei mai importani producatori de aparate medicale.

Gratie serviciilor oferite la cel mai inalt nivel de calitate, compania a reusit sa devina unul din principalii furnizori de tehnica medicala din sud-estul Europei si zona Balcani.

amistim ofera produse si servicii in urmatoarele domenii:

reabilitare si recuperare
fizioterapie
kinesiologie
ortopedice
neurologie
ergoterapie
terapie logopedica
geriatrie

Printre cele mai populare aparate pe care firma amistim vi le pune la dispozitie se numara pompa diamagnetica, inductie electromagnetica EMT, SHOCKWAVE, TECAR, laser terapie, electroterapie si alte dispozitive extrem de eficiente in fizioterapie si recuperare, toate la preturi competitive.

Echipa noastră

O echipă de oameni pasionați care oferă partenerilor și colaboratorilor puterea de a alege cele mai inovatoare abordări tehnologice existente.

Amoiridis Ioannis

CEO

Stavropoulos Emmanuil

Co-Owner

Amoiridis George

Administration
+40738660164
george@amistim.ro

Bumbulescu Laurentiu Sales

Director Vanzari
+40721205909
laurentiu@amistim.ro

Andon Constantin Sergiu

Manager Vanzari / Manager Service
+40727836199
sergiuandon@amistim.ro

Toate produsele amistim detin certificat medical CE (Medical Device Directive)
si ISO 9001:2015 / 13485:2016

Pe langa gama larga de produse, amistim asigura partenerilor sai consiliere personalizata, pentru o utilizare eficienta a tehnologiilor achizitionate si un tratament adecvat oferit pacientilor.
Construim relatii pe termen lung, ne asiguram constant de calitatea produselor noastre si venim in intampinarea nevoilor partenerilor nostri. Alege amistim pentru compania ta!